• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija
 

Javni pozivi i natječaji - UO za zdravstvo, demografiju i mlade

2016.
Kolovoz
3

POZIV NA DOSTAVU PROJEKTNIH PRIJEDLOGA U OGRANIČENOM POSTUPKU DODJELE BESPOVRATNIH SREDSTAVA TRAJNOG MODALITETA


Poboljšanje pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti

s naglaskom na udaljena i deprivirana područja

kroz ulaganja u potrebe pružatelja usluga

zdravstvene zaštite na primarnoj razini

 

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije raspisalo je poziv na dostavu projektnih prijedloga za provedbu operacije 9a1.1 Poboljšanje pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti s naglaskom na udaljena i deprivirana područja kroz ulaganja u potrebe pružatelja usluga zdravstvene zaštite na primarnoj razini. Prihvatljiv prijavitelj je Županija kao osnivač domova zdravlja i davatelj koncesija privatnim koncesionarima primarne zdravstvene zaštite.
Svrha Poziva:
- poboljšanje pristupa kvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti na primarnoj razini, prije svega u izoliranim i depriviranim područjima, čime će se smanjiti broj upućivanja pružatelja primarne zdravstvene zaštite u bolnice u tim područjima za najmanje 15 % jer će se na razini primarne zdravstvene zaštite omogućiti više dijagnostičkih i terapeutskih postupaka.

Predmet Poziva:
- poboljšati uvjete za potrebe pružanja usluga primarne zdravstvene zaštite u domovima zdravlja i kod koncesionara primarne zdravstvene zaštite u 18 županija putem ulaganja u opremu i infrastrukturnih ulaganja.

05.09.2016. - VAŽNO - I. IZMJENA POZIVA
Na temelju procedure pitanja i odgovora te informativne radionice za prihvatljive prijavitelje, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije donosi prvi ispravak dokumentacije Poziva za dostavu projektnih prijedloga u ograničenom postupku dodjele bespovratnih sredstava trajnog modaliteta „Poboljšanje pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti s naglaskom na udaljena i deprivirana područja kroz ulaganja u potrebe pružatelja usluga zdravstvene zaštite na primarnoj razini“ (Poziv), referentna oznaka: KK.08.1.1.02.

  Dokumenti za download
Dodano: 05.09.2016
Dodano: 05.09.2016
Dodano: 05.09.2016