• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2018.
Travanj
16

DAN OPĆINE DEŽANOVAC

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs sa suradnicima prisustvovao je obilježavanju Dana Općine Dežanovac.

U prilici obilježavanja Dana Općine Dežanovac održana je i svečana sjednica Općinskog vijeća koja je bila prilika da se istakne sve ono što se na području općine radilo proteklih godinu dana, ali i planovi za ovu godinu.

Općinske projekte podržava i Bjelovarsko-bilogorska županija, a najavljena je i modernizacija jedne prometnice na dežanovačkom području.

„Kada govorimo o općinama, dakle i općini Dežanovac, reći ću da općine imaju mjesto i potrebu da postoje za rad. To se vidi po rezultatima onoga što se dešava kroz ovo sve vrijeme. Načelnik je rekao da je niz radova i projekata provedeno u 2017. godini i ja vjerujem da će se to nastaviti i 2018. Sama Županija, naravno preko škole, preko niza naših dogovora sa općinom radi na investicijama koje uključuju, primjerice, obnovu ambulante pa nadalje. Radimo, naravno, sve ono što je vezano uz naš redoviti posao potpora umirovljenicima, standardu u školstvu i zdravstvu, to je sve ono što želimo i moramo. Međutim, isto tako ću reći da ćemo pokušati napraviti baš u općini Dežanovac jedan iskorak u asfaltiranju cesta, jer ceste na području općine dugo nisu obnavljanje. Tako je ove godine u planu da se napravi dionica Trojeglava – Kaštel, duga tri kilometra i vrijednosti radova 1,7 milijuna kuna, a za koju je trenutno raspisan natječaj“, naglasio je župan Bajs u Dežanovcu.

Župan Bajs u Dežanovcu uručio je i priznanja tamošnjim vijećnicima koji su već 25 godina članovi dežanovačkog Općinskog vijeća, a riječ je o Antunu Varga i Marjanu Dubravac.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a