• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2020.
Travanj
25

DOBRA EPIDEMIOLOŠKA SLIKA NA PODRUČJU BBŽ SE NASTAVLJA – DESETI DAN BEZ NOVOZARAŽENIH KORONAVIRUSOM, JOŠ JEDNA OSOBA OZDRAVILA

Na području Bjelovarsko-bilogorske županije deseti dan za redom nema novozaraženih osoba koronavirusom. U protekla 24 sata testirana je 21 osoba i svi nalazi su negativni.

Od početka zaraze koronavirusom na području Bjelovarsko-bilogorske županije do danas bilo je potvrđeno 10 oboljelih od kojih je u međuvremenu 6 ozdravilo, dakle još jedna osoba u protekla 24 sata.

Broj osoba u samoizolaciji na području Bjelovarko-bilogorske županije trenutno je 331.  U posljednjih 24 sata zabilježeno je 1 kršenje mjera samoizolacije ili ukupno 45 do sada. Od kada policijski djelatnici županijske Policijske uprave vrše kontrolu mjera samoizolacije došli do brojke od 2957 provjera.

Hvala svim građanima koji se pridržavaju mjera vezanih uz suzbijanje pandemije koronavirusom, jer bez odgovornosti svakog pojedinca dobra epidemiološka slika na području Bjelovarsko-bilogorske županije ne bi bila moguća. Pridržavajmo se savjeta struke kako bi i dalje bili jedna od županija s najmanje zaraženih.

#ostanidoma

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a