• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2016.
Studeni
8

DONACIJA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE NOGOMETNOM KLUBU ZVIJERCI

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs obišao je prostorije i nogometno igralište nogometnog kluba Zvijerci.

Zahvaljujući donaciji Bjelovarsko-bilogorske županije, nogometni klub Zvijerci osigurao je zaštitnu mrežu za nogometno igralište koja sprječava da nogometna lopta ne odlazi na državno zemljište koje je godinama zapušteno. 

Inače, NK Zvijerci natječe se u Županijskoj nogometnoj ligi sa dvije uzrasne kategorije - seniorskoj kategoriji te kategoriji kadeta. Okuplja 25 seniora i 30 djece koja se takmiče u kadetskoj kategoriji.

Zahvaljujem se Bjelovarsko-bilogorskoj županiji i županu Damiru Bajsu što su nam pomogli ovom donacijom za zaštitnu mrežu. Naša zaštitna mreža je dotrajala i nastali su nam problemi, jer je lopta odlazila u državno zemljište u koje je nemoguće ući jer je zapuštena. Stoga još jednom zahvaljujem županu što nam je izašao u susret i omogućio da imamo novu zaštitnu mrežu jer naš cilj je da omogućimo bolje uvjete za našu djecu koja ovdje treniraju, izjavio je predsjednik NK Zvijerci Davor Somljačan.

Pohvalio bih naše nogometne klubove na području županije jer je većina vođena volonterski, tako bih i pohvalio predsjednika Davora Somljačana i njegovu ekipu koja uvijek vrijedno radi kako bi omogućila što bolje uvjete za svoje igrače. Da je tako pokazuje i njihov problem, a riječ je o mreži koja je imala za cilj da zaustavi loptu kako ne bi otišla u državno zemljište koje je u jako lošem stanju. Zato su potražili pomoć od Županije i mi smo im odlučili pomoći. Mreža je kupljena i drago mi je da će naša djeca biti sigurna, rekao je župan Damir Bajs.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a