• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2020.
Prosinac
14

FREDI PALI PONOVNO IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA ŠPORTSKE ZAJEDNICE BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Održana je izborna sjednica Skupštine Športske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije. Za predsjednika je izabran Fredi Pali, koji je na čelu županijske Športske zajednice bio i protekla tri mandata.
Izborna sjednica Skupštine Športske zajednice BBŽ

„Tri mandata biti predsjednik županijske Športske zajednice velika je čast i zadovoljstvo. Poticaj je to za daljnji rad i rad s mladima. Odradili smo tri mandata s velikim zadovoljstvom i voljom i ono što je najvažnije, nije bilo nikakvih problema niti nepravilnosti u radu, a tako će biti i dalje. Svi postignuti rezultati i provedeni programi u prošlim mandatnim razdobljima provedeni su u suradnji s Bjelovarsko-bilogorskom županijom koja je uvijek izdvajala sredstva za rad županijske Športske zajednice i rad s mladim ljudima na čemu zahvaljujem županu Damiru Bajsu“, istaknuo je predsjednik Športske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije Fredi Pali.

Športska zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije osnovana je 16.svibnja 1996. godine sa zadaćom da djeluje na razvitak i promicanje cjelokupnog sporta, posebice među djecom i mladima, te promicanjem odgojnih funkcija sporta, razumijevanja, tolerancije i odgovornosti kroz bavljenje sportom.

U njihovom radu podršku im daje Bjelovarsko-bilogorska županija koja je u ovoj godini za tu namjenu osigurala 1.4 milijuna kuna.

„Sredstva koja Bjelovarsko-bilogorska županija izdvaja za Športsku zajednicu na istoj su razini kao i prošle godine. Športska zajednica dobro je radila i ostvarivala sve ciljeve zbog kojih je i osnovana 1996. godine. Izuzetno se posvećuje radu s mladima, radi na tome da promiče sve dobre vrijednosti sporta. Naša Športska zajednica okuplja šezdesetak klubova, desetak strukovnih saveza, izdvaja značajna sredstva i za stipendije. Županija će i dalje podupirati rad Športske zajednice“, rekla je zamjenica župana Bojana Hribljan.

Na izbornoj sjednici Skupštine Športske zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije bilo je riječi i o svemu učinjenom u protekle 4 godine. Treba istaknuti kako je u tom razdoblju  županijska Športska zajednica raspisivala natječaje za dobivanje sredstava od Hrvatskog olimpijskog odbora, podržavala organizatore velikog broja turnira u različitim sportovima, bila je pokrovitelj mnogih memorijalnih nogometnih, rukometnih i ostalih turnira koji se održavaju u znak sjećanja na poginule branitelje.

Također, Športska zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije vodila je brigu o kategoriziranim sportašima s područja naše županije, bila organizator Olimpijskog festivala dječjih vrtića Bjelovarsko-bilogorske županije, sufinancirala je troškove stručnih usavršavanja, trenerskih i drugih tečajeva s ciljem poboljšanja stručnosti sportskih djelatnika, a ne treba zaboraviti niti uspješnu organizaciju četiri proglašenja najboljih sportaša, sportašica, sportskih ekipa i sportskih djelatnika Bjelovarsko-bilogorske županije.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
Izborna sjednica Skupštine Športske zajednice BBŽ
Izborna sjednica Skupštine Športske zajednice BBŽ
Izborna sjednica Skupštine Športske zajednice BBŽ
Izborna sjednica Skupštine Športske zajednice BBŽ
Izborna sjednica Skupštine Športske zajednice BBŽ
Izborna sjednica Skupštine Športske zajednice BBŽ
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a