• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2015.
Svibanj
13

IZBOR ZA MISS BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Zamjenik bjelovarsko-bilogorskog župana Neven Alić, gradonačelnik Daruvara Dalibor Rohlik, ravnatelj Daruvarskih toplica Marcel Medak, te organizatorice županijskog izbora za Miss Bjelovarsko-bilogorske županije Iva Loparić Kontek, Maja Kuljiš i Tanja Herceg na konferenciji za novinare pozvali su djevojke na casting i najavili izbor koji će se održati 31. svibnja u Restoranu Terasa u sklopu Daruvarskih toplica.

Organizatori natjecanja pozvali su mlade djevojke od 18 do 24 godine da se prijave na navedeno natjecanje, a izabranih dvanaest djevojaka koje prođu na castingu koji je zakazan za 20. svibnja, u konačnici će se natjecati na županijskom izboru. Prijave se vrše na on line prijavnici koju zainteresirane djevojke mogu pronaći na web adresi www.miss.hr.

Gradonačelnik Daruvara Dalibor Rohlik zahvalio je Županiji što je ukazala Daruvaru kao turističkoj destinaciji povjerenje da se u tom gradu organizira izbor za miss. To će osigurati dodatnu promociju Daruvara, s čime se složio i ravnatelj Daruvarskih toplica Marcel Medak istaknuvši kao je to jedan spoj turizma, ljepote i zabave. Ali prilika je i to da se šira javnost upozna s onim što Daruvarske toplice nude, a sprema se i iznenađenje za koje je zadužena služba hortikulture Daruvarskih toplica. Naime, izradit će haljinu od cvijeća koju će na licu mjesta imati prilike odjenuti izabrana Miss Bjelovarsko-bilogorske županije.

Pobjednica na županijskom izboru boje županije branit će na državnom izboru za Miss koji je zakazan za 12. lipnja u Crikvenici.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a