• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2017.
Listopad
4

LJEPOTA MAJČINSTVA

U organizaciji Udruge za zdravo i sretno djetinjstvo te Radio Terezije u Domu kulture Bjelovar održana je modna revija „Ljepota majčinstva“, kojoj se pridružio i bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs kao predstavnik suorganizatora.

Pred punom dvoranom, dvadeset i pet majki ponosno je prošetalo sa svojim mališanima kako bi promovirale ljepotu majčinstva i majčinsku ljubav, ljubav koja ne poznaje granice. Ujedno, bila je to prilika i za promociju dojenja, jer začetnica ovog projekta je poznata i priznata pedijatrica, ujedno i Koordinatorica županijskog odbora „Županija prijatelj dojenja“, Marija Čatipović.

„Nas veže ljubav za naše mališane, obitelj i za ovo događanje. Beskrajno sam zahvalna svima koji su sudjelovali i koji su došli da pokažemo što je ljepota majčinstva i ljepota majčine ljubavi, koja je iskrena nezamjenjiva i bezuvjetna.“, rekla je mr. sc. Marija Čatipović, dr. med.

„Ova modna revija je dokaz da se u maloj sredini mogu događati velike stvari. Slavimo najveći ljudski odnos, a to je odnos majke i djeteta, odnos koji određuje naš život. Stoga je važno da to prepoznamo i da se ne bojimo majčinstva, ali i roditeljstva, jer jednako su važne i tate.“, izjavila je prof.dr.sc. Aida Mujkić, dr.med., predsjednica Hrvatskog pedijatrijskog društva.

„Ovo je kruna aktivnosti koju promiče naša doktorica Čatipović. Naša Županija, kao prijatelj dojenja provela je niz aktivnosti. Ipak, kada govorimo o roditeljstvu, odnos majke i djeteta je nešto posebno i nezamjenjivo. Zahvaljujem se organizatorima i dr. Čatipović na ideji.“, kazao je župan Bajs prilikom otvorenja modne revije.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a