• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2017.
Lipanj
17

MEĐUNARODNI VETERANSKI RUKOMETNI TURNIR BJELOVARSKI CEPELIN

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs prisustvovao je 1. Međunarodnom veteranskom rukometnom turniru „Bjelovarski Cepelin“ koji se održao proteklog vikenda u bjelovarskoj školsko-sportskoj dvorani.

Na međunarodnom turniru sudjelovalo je 12 momčadi u muškoj i pet momčadi u ženskoj konkurenciji, a naslove prvaka osvojili su rukometaši karlovačkog Dubovca i rukometašice Slavonskog Broda. Organizator ovog hvale vrijednog turnira bio je Veteranski rukometni klub Bjelovar.

Na otvorenju turnira brojne okupljene pozdravio je i župan Bajs.
„Pozdravio bih i zahvalio Veteranskom rukometnom klubu Bjelovar što nam je omogućio da danas sedamnaest ekipa nastupa u Bjelovaru. Naša županija meni je najljepša županija u Hrvatskoj, a kada govorimo o sportu, onda je naš grad Bjelovar sjedište naše županije, poznat po rukometu. Drago mi je da sam danas s vama, želim vam jedan lijepi sportski dan. Ovo danas nije bilo lako organizirati. Trebalo je puno rada, volje, htijenja i želje i ja još jednom čestitam organizatorima, a svima vama želim da se vidimo i slijedeće godine“, rekao je župan Bajs na otvorenju 1. Međunarodnog veteranskog rukometnog turnira „Bjelovarski Cepelin“.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a