• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2014.
Studeni
29

NAGRADE ZA NAJBOLJE U MALOJ LIGI VISEĆE KUGLANE

Zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana Đurđica Ištef Benšić uručila je nagrade najboljima u Maloj ligi viseće kuglane.

Mala liga viseće kuglane natjecanje je branitelja i to je jedina službena liga Male viseće kuglane u Republici Hrvatskoj. Nagrade najboljima uručene su u Gradu Bjelovaru, a domaćin izbornoj skupštini lige i dodijeli nagrada bila je Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije.

Čujem da su ovdje osvojene važne i prestižne nagrade. Čestitam svima onima kojima ću te nagrade uručiti, no međutim čestitam i svima vama koji ste danas došli ovdje i koji ste sudjelovali u natjecanjima u Maloj ligi viseće kuglane. Znam da je razlog vašeg okupljanja da se međusobno družite, da razmijenite ono dobro i loše, ono što vas tišti i da u konačnici budete jači i da lakše kročite dalje. Svoj obol tomu daje i naša vrijedna udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata. To je izuzetno kvalitetna udruga s kojom i naša Županija ima kvalitetnu suradnju, jer udruga provodi vrijedne projekte i programe, istaknula je zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana Đurđica Ištef Benšić uoči uručenja nagrada najboljima u Maloj ligi viseće kuglane.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a