• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2010.
Lipanj
8

Otvorena školsko-športska dvorana u Velikom Trojstvu

Ministar znanosti, obrazovanja i športa prof.dr.sc. Radovan Fuchs i ministar turizma Damir Bajs presijecanjem vrpce, otvorili su školsko – športsku dvoranu Osnovne škole Veliko Trojstvo.

Otvorenje škole upriličeno je u pobodu Dana Bjelovarsko-bilogorske županije, 8. lipnja, a prva je to od 6 školsko-športskih dvorana u čiju je izgradnju uložila Županija.  Ona u Garešnici bit će gotova potkraj srpnja, izgradnja dvorana u Velikoj Pisanici  i Hercegovcu je u punom jeku, a za dvorane u Dežanovcu je gotova projektna dokumentacija. Uloženih 17 milijuna i 200 tisuća kuna, zalog su nove kvalitete života u Velikom Trojstvu koji će omogućiti napredak, ostanak mladih obitelji, rekao je na otvorenju župan Čačija naglasivši višestruku vrijednost ovoga ulaganja:  
„Od danas, mladi u Velikom Trojstvu, sutra u Garešnici, Velikoj Pisanici, i Hercegovcu, a zatim u Dežanovcu i Kapeli svoje će slobodno vrijeme imati gdje kvalitetno provoditi. Naravno, da će prostor dvorana biti na raspolaganju i ostalim stanovnicima, počevši od rekreacija do raznih društvenih događanja za koje ste do sati sada zakinuti. U svakom slučaju, izgradnjom školsko-športskih dvorana podižemo kvalitetu života u ovim sredinama i nadam se da će prostor ove dvorane biti u potpunosti iskorišten.“

Novu dvoranu Velikom Trojstvu, blagoslovio je bjelovarsko – križevački biskup mons. Vjekoslav Huzjak. 

 

BBŽ

 

BBŽ

 

BBŽ

 

BBŽ

 

BBŽ

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a