• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2016.
Veljača
19

PROGLAŠENI NAJSPORTAŠI BBŽ ZA 2015.

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs prisustvovao je dodjeli priznanja najuspješnijim portašicama, sportašima, sportskim klubovima i sportskim djelatnicima za proteklu 2015. godinu.

Najbolji sportaši za proteklu 2015. godinu u seniorskoj konkurenciji su Dubravka Kiđemen i Vanja Lončar. Priznanje najbolje ženske ekipe otišlo je u ruke stolnotenisačica Bjelovara, dok je najbolja muška ekipa ona Kuglačkog kluba Bjelovar. Najbolji sportaši s invaliditetom su Josip Slivar i Marta Kuzminović.

Drago mi je da smo najbolje iz 2015. godine mogli nagraditi. Imamo iznimnih sportskih rezultata, od ulaska u 1. Ligu do pojedinaca koji su se iskazali. Prvenstveno treba iskazati zahvalu, zahvalu onima koji se bave sportom, od najmlađih do najstarijih selekcija, ali i ljudima koji su u sportu. Pritom mislim na predsjednike i tajnike klubova, one na koji su sportskim savezima, pritom mislim na sve one koji u ovakvoj situaciji gdje baš i nema novca, gdje u ovakvoj oskudici uspijevaju da naši sportaši imaju uvjete, ali i rezultate koji se očekuju. Najuspješnijima čestitke na dobivenim nagradama. U ovoj 2016. godini očekujemo nastavak sjajnih rezultata sportaša kako u Hrvatskoj, tako i na međunarodnom polju.  Osim najuspješnijim sportašima, nagrade se dijele mladim nadama što veseli. To je dokaz jedne sustavne brige o mladim selekcijama i znači da su naši školarci vrlo aktivni u sportskoj zajednici, a upravo kroz tu jednu selekciju i rada s mladima, imamo i neke od vrhunskih rezultata u nizu sportova, naglasio je župa Bajs.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
  Dokumenti za download
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a