• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2015.
Prosinac
2

PROIZVODI SUVENIRA PRONALAZE SVOJE MJESTO NA ZAHTJEVNOM EUROPSKOM TRŽIŠTU

Uz pokroviteljstvo Bjelovarsko-bilogorske županije predstavnici Ustanove Suvenir Arbor posjetili su Međunarodni sajam dječjih igračaka u Nurnbergu krajem siječnja 2015. godine. Posjet je bio uspješan jer ovih dana počinju se realizirati konkretni poslovni dogovori.

Cilj odlaska na sajam bio je pronaći nove kupce, te proširiti svoj proizvodni program. Tom prilikom dvije njemačke tvrtke zainteresirale su se za proizvodnju kako već postojećih, tako i proizvodnju proizvoda po njihovim nacrtima i brandu.

Krajem studenog 2015. isporučena je prva pošiljka vlastitih proizvoda kupcu TEDE iz Berlina. Također,  Joachim i Birgit Sauer, vlasnici tvrtke WOHNSTUECKE iz Bavarske došli su u Suvenir pogledati proizvode proizvedene po dostavljenim uzorcima. Prilikom posjeta nisu skrivali oduševljenje kvalitetom izrade proizvoda. Iako je prva narudžba bila količinski mala, kupac je iskazao interes za još pet proizvoda  koje će predstaviti na sajmu u Nurnbergu slijedeće godine.

Inače, tvrtka Wohnstuecke obiteljsko je poduzeće koje posluje već nekoliko godine i ima brand prodaje kvalitetnog dječjeg namještaja i igračaka. Proizvode pod svojim imenom prodaju diljem Europe, Azije i Sjeverne Amerike. Ustanova Suvenir Arbor ovim je pokazala da je kvaliteta ono što  može ponuditi kupcima. Podsjetimo, u županijskoj Ustanovi Suvenir Arbor zaposleno je 56 radnika od čega su 35 osobe s invaliditetom.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a