• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2015.
Kolovoz
3

PRVA GRUPA ŽUPANIJSKIH OSNOVNOŠKOLACA OTPUTOVALA NA LJETOVANJE U TKON

Zamjenik bjelovarsko-bilogorskog župana Neven Alić sa suradnicima ispratio je prvu ovogodišnju skupinu županijskih osnovnoškolaca koji će sedam dana provesti na ljetovanju u Tkonu.

Tako je put Tkona otišlo četrdesetak djece, koja će provesti sedam dana (od 3.do10.8) u Tkonu na otoku Pašmanu. Kako bi im upotpunili ljetovanje djeci se uz školu plivanja organiziraju različite športsko-zabavne aktivnosti, kao što je natjecanje u stolnom tenisu, plivanju, pikadu, visećoj kuglani, škola plesa, likovne radionice, te kviz znanja. Za ovaj projekt, u cilju osiguravanja ljetovanja djeci slabijeg imovinskog stanja, Županija izdvaja sredstva u iznosu od 120.000,00 kuna.

Ovo je već osamnaesta godina za redom kako naša Županija organizira i financira ljetovanje za djecu slabijeg imovinskog stanja. Danas na ljetovanje u prvoj turi ide četrdeset djece i u idućoj turi će ih opet ići četrdeset  iz naših osnovnih škola. Želimo da se naša djeca dobro provedu na moru, da se lijepo zabave i naravno želimo im lijepo i mirno more, naglasio je zamjenik župana Neven Alić.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a