• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2021.
Veljača
8

RASPISAN NATJEČAJ ZA IZVOĐAČA RADOVA ZA OBNOVU PODRUČNE ŠKOLE MIKLOUŠ

Bjelovarsko-bilogorska županija na drugom je mjestu ljestvice hrvatskih županija kada je riječ o ulaganjima u školstvo i obrazovanje, a najveći dio sredstava odnosi se na energetske obnove, dogradnje i izgradnju 50 školskih objekata.
Područna škola Miklouš

Jedan od njih je i Područna škola Miklouš OŠ Čazma koju očekuje temeljita energetska obnova. Projekt je to vrijedan 1.6 milijuna kuna za koji je raspisan natječaj za izvođača radova. Osim same energetske obnove, škola u Gornjem Mikloušu će biti opremljena i novim namještajem i potrebnom opremom za što će sredstva iz svog proračuna izdvojiti Bjelovarsko-bilogorska županija.

Nastavak je to ulaganja Bjelovarsko-bilogorske županije u Osnovnu školu Čazma budući da su matična škola i školsko-sportska dvorana te škola u Gornjem Dragancu već obnovljene, a energetskom obnovom obuhvaćena je i Područna škola Dapci čime ulaganja Bjelovarsko-bilogorske županije u školstvo na području grada Čazme iznose preko 20 milijuna kuna.

Cilj Bjelovarsko-bilogorske županije i župana Damira Bajsa je da sve škole kojima je Županija osnivač budu obnovljene te da svi naši učenici i zaposlenici škola imaju uvjete rada primjerene vremenu u kojem živimo.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
Područna škola Miklouš
Područna škola Miklouš
Područna škola Miklouš
Područna škola Miklouš
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a