• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2021.
Svibanj
7

SURADNJA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE I TVRTKE ČAZMATRANS

Zamjenik bjelovarsko-bilogorskog župana Neven Alić boravio je u radnom posjetu gradu Čazmi i tom prilikom posjetio tvrtku Čazmatrans, najvećeg prijevoznika u Republici Hrvatskoj.
Posjet Čazmatransu

Razgovaralo se o teškoj situaciji u kojoj se Čazmatrans nalazi prouzrokovanoj korona krizom kao i o usluzi javnog prijevoza koja još uvijek nije zaživjela, što je također jedan od uzročnika nepovoljne situacije koja je zadesila Čazmatrans, ali i sve ostale prijevoznike.

Direktor tvrtke Čazmatrans Promet Damir Pavlović istaknuo je izuzetno dobru suradnju Čazmatransa i Bjelovarsko-bilogorske županije rekavši kako Ugovori koji su potpisani sa Županijom oko prijevoza učenika i subvencija karata za srednjoškolce vrijede, a ono što je najvažnije Bjelovarsko-bilogorska županija je spremna na uvođenje javnog linijskog prijevoza.

„Županija ima spremnu mrežu linija i sve je gotovo, samo netko treba donijeti odluku na koji način će se to provoditi, a to je na nositelju, Ministarstvu prometa. Bjelovarsko-bilogorska županija ima sve spremno i mi možemo brzo potpisati kad se ispoštuju svi zahtjevi“, istaknuo je direktor Pavlović.

„Bjelovarsko-bilogorska županija podržava vas kada je riječ o javnoj usluzi, sudjelovali smo u nizu sastanaka na tu temu i spremni smo potpisati čim se donese Odluka. Smatramo da je javna usluga u interesu svih naših građana. Time bi bila osigurana i budućnost prijevoza naših sugrađana koji bi time dobili uslugu kakvu zaslužuju“, naglasio je zamjenik župana Neven Alić.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
Posjet Čazmatransu
Posjet Čazmatransu
Posjet Čazmatransu
Posjet Čazmatransu
Posjet Čazmatransu
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a