• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2016.
Svibanj
20

SVE BLIŽI POVRATAK HRT-A U BJELOVARSKO-BILOGORSKU ŽUPANIJU

Temeljem sastanka glavnog v.d. ravnatelja Hrvatske radio televizije Siniše Kovačića i župana Bjelovarsko-bilogorske županije Damira Bajsa održan je još jedan radni sastanak u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji na kojemu su uz domaćine župana Bajsa i njegove suradnike bili i predstavnici HRT-a Vlatko Kolarević v.d. rukovoditelj Radne jedinice poslovne logistike, novinarka Marijana Kranjec te ispred Radne jedinice HRT-ove tehnologije Duško Zimonja i Mile Boban.

Župan Bajs i  predstavnici HRT-a obišli su još jedan prostor u gradu Bjelovaru koji je u vlasništvu Bjelovarsko-bilogorske županije, a koji bi bio pogodan s obzirom na tehničke potrebe za smještaj televizijskog studija. Naime, da bi uopće do povratka studija i došlo potrebno je riješiti pitanje smještaja, a obilaskom lokacija Bjelovarsko-bilogorska županija i Hrvatska radio televizija blizu su rješavanja tog pitanja.

Predstavnici HRT-a izrazili su svoje zadovoljstvo dobrom suradnjom koju imaju sa županom Bajsom, kao i brzinom i operativnošću od strane Bjelovarsko-bilogorske županije. U konačnici cilj im je isti povratak studija HRT-a u Bjelovarsko-bilogorsku županiju, a samim time i u ovaj dio Hrvatske, jer podsjetimo od Čakovca do Osijeka ne postoji ne jedan studio javnog servisa.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a