• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2020.
Travanj
22

TJEDAN DANA BEZ NOVOOBOLJELIH OD KORONAVIRUSA U BBŽ

U Općoj bolnici Bjelovar u protekla 24 sata testirano je 13 osoba na koronavirus i za svih 13 osoba nalazi su negativni.

Tako je sada prošlo tjedan dana od zadnjeg zabilježenog slučaja oboljenja od koronavirusa na području naše županije u kojoj je do sada bilo potvrđeno 10 osoba zaraženih koronavirusom od kojih je njih 4 ozdravilo.

Treba spomenuti kako na području Bjelovarsko-bilogorske županije nije zaražen ni jedan zdravstveni djelatnik koronavirusom.

U samoizolaciji na području naše županije s današnjim danom nalazi se 302 osobe, a Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska u posljednjih 24 sata zabilježila je 1 kršenje mjera samoizolacije ili ukupno 40 do sada. Od kada policijski djelatnici županijske Policijske uprave vrše kontrolu mjera samoizolacije došli do brojke od 2655 provjera.

Poštujmo i dalje upute nadležnih Stožera vezane uz suzbijanje pandemije koronavirusa kako bi se ove dobre brojke nastavile i dalje te kako bi Bjelovarsko-bilogorska županija i dalje ostala na začelju ljestvice hrvatskih županija oboljelih od koronavirusa.

#ostanidoma

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a