• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2020.
Prosinac
15

U BJELOVARSKO-BILOGORSKOJ ŽUPANIJI 18 NOVOZARAŽENIH OSOBA KORONAVIRUSOM

U posljednja 24 sata na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđeno je 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom, dok se za 200 testiranih osoba nalazi još očekuju.

7 novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, 4 novooboljele osobe s područja su grada Čazme, 3 nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena su na području grada Daruvara, a po 1 novozaražena osoba s područja je grada Grubišnog Polja te općina Šandrovac, Končanica i Veliki Grđevac.

Na COVID odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno je na liječenju 51  pacijent obolio od koronavirusa, od kojih je njih 3 na respiratoru. Također, 11 pacijenata je na opservaciji, odnosno za njih se čekaju nalazi jesu li pozitivni na koronavirus ili ne.

U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 1876 osoba.

Preminula je jedna osoba s koronavirusom čime dolazimo do ukupno 59 osoba preminulih od početka pandemije s područja Bjelovarsko-bilogorske županije.

Pozivamo naše građane da budu odgovorni i nose medicinske ili zaštitne maske, drže distancu, peru ruke te da se pridržavaju svih propisanim nužnih epidemioloških mjera.

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a