• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2020.
Prosinac
5

U BJELOVARSKO-BILOGORSKOJ ŽUPANIJI 64 NOVA SLUČAJA ZARAZE KORONAVIRUSOM

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su 64 nova slučaja zaraze koronavirusom

21 novozaražena osoba s područja je grada Daruvara, 8 novooboljelih osoba s područja je grada Bjelovara, po 6 novih slučajeva zaraze koronavirusom potvrđeno je na području gradova Garešnica i Grubišno Polje, 5 novooboljelih osoba s područja je općine Sirač, 4 novozaražene osobe s područja su općine Dežanovac, po 3 novooboljele osobe s područja su općina Šandrovac i Končanica, po 2 novozaražene osobe s područja su općina Hercegovac, Đulovac i Ivanska, a po 1 novi slučaj zaraze koronavirusom zabilježen je na područjima općina Velika Pisanica i Velika Trnovitica.

Na COVID odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno su na liječenju 34 pacijenta oboljela od koronavirusa, od kojih je njih 5 na respiratoru.

U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 2049 osoba.

Preminule su dvije osobe s koronovirusom čime dolazimo do ukupno 45 osoba preminulih od početka pandemije na području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Pozivamo naše građane da budu odgovorni i nose medicinske ili zaštitne maske, drže distancu, peru ruke te da se pridržavaju svih propisanih nužnih epidemioloških mjera.

 

#budimoodgovorni

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a