• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2017.
Rujan
19

ŽUPAN BAJS PRIMIO NAČELNIKA PU BB DRAGUTINA VURNEKA

Bjelovarsko-bilogorski župan Damir Bajs u ponedjeljak 18. rujna, primio je načelnika Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske Dragutina Vurneka, koji je posljednjih pet godina obnašao dužnost čelnog čovjeka naše Policijske uprave. Naime, njegov mandat na toj odgovornoj funkciji primiče se kraju, a župan Bajs zahvalio mu je na dobroj suradnji u svoje i u ime građana Bjelovarsko-bilogorske županije na svemu onome što je činio kako bi rad Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske podigao na još bolji nivo.

„Ja vam se zahvaljujem na ovoj petogodišnjoj uspješnoj i dobroj suradnji koja stoji iza Bjelovarsko-bilogorske županije i Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, ali i iza mene kao Župana i vas kao Načelnika Policijske uprave. Slobodno mogu reći da ste našu Policijsku upravu vodili profesionalno i učinkovito i sukladno standardima koji se od policije i očekuju. Posebno vam želim zahvaliti na svim akcijama koje je policija provodila, a vezano uz civilni sektor sve u cilju zaštite naših građana, ali i njihove imovine. Ja slobodno mogu reći kako nije bilo negativnog spominjanja u širim okvirima naše Policijske uprave, a ono što je posebno važno, također, i što je za pohvaliti je rješavanje svih teških kaznenih djela koji su se u našoj županiji dogodili. Uvjeren sam da će i vaš nasljednik nastaviti voditi Policijsku upravu bjelovarsko-bilogorsku sukladno standardima koji su postavljeni, a meni još preostaje da vam poželim puno osobnog i poslovnog uspjeha u budućnosti“, naglasio je župan Bajs na prijemu.

Inače, načelnik Vurnek cijenjeni je djelatnik u policijskim krugovima koji je obnašao dužnost na mnogim odgovornim funkcijama unutar Policijskih uprava u nekoliko županija i odlikovani hrvatski branitelj nizom spomenica i medalja.

„Ja se želim posebno zahvaliti vama župane na dobroj suradnji ovih proteklih godina, a moja zahvala na suradnji ide i svim gradonačelnicima i načelnicima s područja Bjelovarsko-bilogorske županije. Zajedno smo radili onoliko koliko smo mogli da bi Bjelovarsko-bilogorska županija bila sigurna županija za život, a posebnu pozornost smo dali brojnim preventivnim akcijama kako bi neželjene posljedice smanjili na najmanju moguću razinu. Naravno, iskreno i veliko hvala svim mojim kolegama i policijskim službenicima Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske na dobroj suradnji, profesionalnosti i kolegijonalnosti i svima zajedno želim i dalje uspješan rad“, istaknuo je načelnik Vurnek.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a