• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija
Uvodna riječ

BBŽ Županijske vijesti

2014.
Studeni
11

ŽUPAN DAMIR BAJS PRIMIO USPJEŠNE MLADE SPORTAŠE TKD FOX BJELOVAR

Bjelovarski Teakwondo klub Fox među prva tri je najuspješnija kluba u Hrvatskoj, a među prvih desetak u Europi što potvrđuju i njihovi sportski rezultati na državnim i europskim natjecanjima.

Osvajali su tako Foksići medalje na nizu natjecanja u Europi, a sa zadnjeg državnog juniorskog prvenstva koje se održalo u Rugvici 18. listopada u Bjelovar su se vratili s ekipnom pobjedom ženske ekipe, te dva pojedinačna zlata koje su osvojile Sara Rajčević i Andrea Pacadi, a ukupno su bili treća ekipa prvenstva. I više nego dovoljan razlog da ih ugosti župan Damir Bajs sa suradnicima.
Postigli ste jedan izvrstan sportski rezultat i među najboljima ste u Republici Hrvatskoj i mene kao župana to posebno veseli, rekao je župan Damir Bajs i iskoristio priliku porazgovarati s mladima sportašima, ali i upoznati se s njihovim svakodnevnim napornim treniranjima, koji su doveli do iznimnih rezultata.

TKD Fox osnovan je prije deset godina, a zadnje tri smo među top tri kluba juniora u Hrvatskoj. Pokazali smo to i na posljednjem državnom prvenstvu za koje smo se pripremali žestoko. Trenirali smo cijelo ljeto. Bili smo na visinskim pripremama u Sloveniji na Pohorju, nastavili smo to dalje raditi u Bjelovaru i rezultat je vidljiv. Ja sam jako zadovoljan kao trener, rekao je na prijemu u uredu župana trener Feđa Medak.

Foksići su čulo se na prijemu vrhunski sportaši, izvrsni u školi. Svi su kategorizirani sportaši u Hrvatskom olimpijskom odboru.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a