• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2014.
Studeni
11

ŽUPAN DAMIR BAJS PRIMIO USPJEŠNE MLADE SPORTAŠE TKD FOX BJELOVAR

Bjelovarski Teakwondo klub Fox među prva tri je najuspješnija kluba u Hrvatskoj, a među prvih desetak u Europi što potvrđuju i njihovi sportski rezultati na državnim i europskim natjecanjima.

Osvajali su tako Foksići medalje na nizu natjecanja u Europi, a sa zadnjeg državnog juniorskog prvenstva koje se održalo u Rugvici 18. listopada u Bjelovar su se vratili s ekipnom pobjedom ženske ekipe, te dva pojedinačna zlata koje su osvojile Sara Rajčević i Andrea Pacadi, a ukupno su bili treća ekipa prvenstva. I više nego dovoljan razlog da ih ugosti župan Damir Bajs sa suradnicima.
Postigli ste jedan izvrstan sportski rezultat i među najboljima ste u Republici Hrvatskoj i mene kao župana to posebno veseli, rekao je župan Damir Bajs i iskoristio priliku porazgovarati s mladima sportašima, ali i upoznati se s njihovim svakodnevnim napornim treniranjima, koji su doveli do iznimnih rezultata.

TKD Fox osnovan je prije deset godina, a zadnje tri smo među top tri kluba juniora u Hrvatskoj. Pokazali smo to i na posljednjem državnom prvenstvu za koje smo se pripremali žestoko. Trenirali smo cijelo ljeto. Bili smo na visinskim pripremama u Sloveniji na Pohorju, nastavili smo to dalje raditi u Bjelovaru i rezultat je vidljiv. Ja sam jako zadovoljan kao trener, rekao je na prijemu u uredu župana trener Feđa Medak.

Foksići su čulo se na prijemu vrhunski sportaši, izvrsni u školi. Svi su kategorizirani sportaši u Hrvatskom olimpijskom odboru.

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a