• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2012.
Kolovoz
22

Župan ispratio paraolimpijce u London

Na trgu Eugena Kvaternika održan je ispraćaj paraolimpijaca bjelovarskog AK Sokol na 14. paraolimpijske igre, koje će se održati od 29. kolovoza do 9. rujna 2012. u Londonu.

Josip Slivar, Albin Vidović i Slaven Hudina, natjecatelji AK Sokol Bjelovar, svojim su rezultatima izborili nastup na paraolimpijadi. Treba istaći i Darka Kralja, natjecatelj AK Grubišno Polje, koji brani zlatnu medalju osvojenu u Pekingu u bacanju kugle. On je ujedno i nositelj hrvatske zastave na otvorenju paraolimpijskih igara u Londonu, na što možemo biti osobito ponosni. Iz naše županije na paraolimpijske igre idu i Ratko Kovačić, kao predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora (HPO), Dražen Družinec, član NO HPO-a, dr. Boris Kirin kao voditelj misije, te trener Zoran Čuić.
Predstavnici županije, župan Miroslav Čačija i pročelnik-predstojnika  Dalibor Jurina prisustvovali su ispraćaju paraolimpijaca. Župan Miroslav Čačija poželio je puno uspjeha našim paraolimpijcima, te izrazio da će županija u okviru svojih mogućnosti i dalje podržavati vrlo uspješne sportaše s invaliditetom.
 

  Galerija fotografija - klikni na sliku za povećanje
   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a