• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

BBŽ Županijske vijesti

2010.
Lipanj
14

Župan sa suradnicima primio japanskog veleposlanika u RH Yoshia Tamura

U sklopu posjeta gradu Bjelovaru, japanskog veleposlanika u Republici Hrvatskoj njegovu ekselenciju Yoshia Tamura, primio je župan Miroslav Čačija

U sklopu posjeta gradu Bjelovaru, japanskog veleposlanika u Republici Hrvatskoj  njegovu ekselenciju Yoshia Tamura, primio je župan Miroslav Čačija sa svojim suradnicima, zamjenicima Krešom Jelavićem, Alenom Baščevanom i Sašom Lukićem, pročelnikom Upravnog odjela za gospodarstvo, malo i srednje poduzetništvo i obrtništvo Milanom Biljanom i tajnicom Županijske Skupštine Lidijom Brkić.

Župan Čačija predstavio je japanskom veleposlaniku Bjelovarsko-bilogorsku županiju, njezine prepoznatljivosti i mogućnosti. Obojica su se suglasili da je dosadašnja suradnja premala i da treba poduzeti korake s obje strane kako bi se to promijenilo. Veleposlanik Yoshia Tamura ponudio je Županiji pomoć u projektima na području sigurnosti i medicine, u opremanju  ambulanti i bolnica, posebno kada je riječ o manjim gradovima i općinama. Nije riječ o velikim sredstvima, no ako županija ima neki od takvih projekata,   naglasio je veleposlanik Tamura, Japan je spreman uključiti se i surađivati.

 

BBŽ

 

BBŽ

 

BBŽ

   Povratak na sve Vijesti BBŽ-a