• BBŽ - BJELOVARSKO BILOGORSKA Županija

Zaštita okoliša

Javna rasprava stručna podloga za ishođenje okolišne dozvole za postojeće postrojenje Kronospan CRO d.o.o. tvornica iverice u Bjelovaru, operatera Kronospan CRO d.o.o. iz Bjelovara

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike donijelo je, dana 17. rujna 2018. godine, Odluku o upućivanju Stručne podloge za ishođenje okolišne dozvole za postojeće postrojenje Kronospan CRO d.o.o. tvornica iverice u Bjelovaru na javnu raspravu u trajanju od trideset dana. U sklopu javne rasprave održat će se javni uvid i javno izlaganje.

Javna rasprava u postupku za ishođenja okolišne dozvole za postojeće postrojenje Kronospan CRO d.o.o. tvornica iverice u Bjelovaru, trajati će od 22.10.2018. do 20.11.2018. godine.

Javni uvid u Stručnu podlogu za ishođenje okolišne dozvole za postojeće postrojenje Kronospan CRO d.o.o. tvornica iverice u Bjelovaru (u daljnjem tekstu: Stručna podloga) i tri sažetka Stručne podloge, javnost i zainteresirana javnost može obaviti u Gradu Bjelovaru, u Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti i uređenje prostora, soba br. 29, svakog radnog dana u vremenu od 08.00 – 14.00 sati.

Sažetak Stručne podloge za ishođenje okolišne dozvole priređen za javni uvid biti će objavljen na internetskoj stranici Bjelovarsko-bilogorske županije (www.bbz.hr), Grada Bjelovara (www.bjelovar.hr) i na internetskim stranicama Ministarstva zaštite okoliša i energetike (www.mzoip.hr).

  Dokumenti za download
Dodano: 11. 10. 2018.
Dodano: 19. 10. 2018.
   Povratak na Zaštitu okoliša